ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραπλανητικά emails δήθεν από Υπ. Υγείας  - «Υπόσχονται» επιχορήγηση για ανάκαμψη από την πανδημία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραπλανητικά emails δήθεν από Υπ. Υγείας  - «Υπόσχονται» επιχορήγηση για ανάκαμψη από την πανδημία

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομίας Κύπρου έγινε δέκτης παραπόνων το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την αποστολή παραπλανητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε χρήστες του διαδικτύου στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αποστολή παραπλανητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε χρήστες διαδικτύου στην Κύπρο, τα οποία φαίνονται ότι στάλθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και δήθεν ότι υπάρχει διαθέσιμο ποσό ύψους 20.000 ευρώ σαν επιχορήγηση για ανάκαμψη από την πανδημία.

Από εξετάσεις που έγιναν, τα μηνύματα αυτά αποστέλλονται από το εξωτερικό και καμία σχέση έχουν με το Υπουργείο Υγείας ή με πρόγραμμα επιχορήγησης.

Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι πολύ προσεκτικό και να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους μηνύματα, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο απόσπασης χρημάτων από επιτήδειους καθώς επίσης και η πιθανότητα της αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Τι περιμένει το Ισραήλ

Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ θα αποφασίσουν τυχόν εμπλοκή στο Ιράν σε 24 έως 48 ώρες - Τι περιμένει το Ισραήλ

Ισραηλινός αξιωματούχος δήλωσε ότι το Τελ Αβίβ περιμένει σύντομα την απόφαση του Αμερικανού προέδρου για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times of Israel, αυτή απόφαση αναμένεται μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE